Beslis zelf welke diensten jij belangrijk vindt!

Safety & Keyholding

Wij bewaren de sleutels van uw eigendom en stellen deze ter beschikking wanneer nodig. We komen minimum 2x per maand langs ter controle van uw eigendom. Extra controles na stormweer of op aanvraag. 

Full Service House Management

Ventilatie en korte verwarming verwarming van uw eigendom, spoelen van alle toiletten en laten lopen van de kranen.  Op verzoek verwarmen we het pand voor aankomst en zetten we de koelkast en diepvries aan. Een gevulde frigo? Ook dat is perfect mogelijk.  

Zwembad - en tuin onderhoud & herstellingen

Uw zwembad en tuin worden perfect onderhouden. Op verzoek kunnen we de zwembadverwarming 24 uur voor aankomst inschakelen. Indien er bij een inspectie blijkt dat er een probleem is, informeren wij onmiddellijk, vragen offerte(s) aan indien nodig  en houden toezicht op de werkzaamheden. 

Deur openen

Wij openen persoonlijk de deur in geval van levering van uw meubels, de installatie van uw internet, enz.

Schoonmaak - en wasservice

Geniet van zomerfris badlinnen en kraakvers bedlinnen. Tussentijdse wissel van handdoeken en lakens én een extra poetsbeurt voor huur - of verblijfperiodes van 2 weken of meer. Ramen poetsen of grote schoonmaak? Wij zorgen ervoor!

Foodbox

Afhankelijk van het tijdstip van aankomst, voorzien wij een ontbijtbox, aperitiefbox, wine tasting box of  foodbox. 

Meet & Greet

Wij ontvangen uw gasten hartelijk, maken ze wegwijs in uw woning en bezorgen alle mogelijke praktische informatie en interessante tips over de omgeving. Na het verblijf sluiten we af met een check-out en eindcontrole. 

Mailbox 

We maken je brievenbus leeg sturen uw post door via e-mail. 

Digitale concierge

Uw gast ontvangt een persoonlijke app met aanbevelingen voor locale attracties, de mooiste uitstappen, nuttige info, de beste adresjes voor eten & drinken,  nuttige informatie (adres van het pand met gps, sleutelkastcode, app-link voor alle vragen, etc.). Op deze manier kan uw gast al op verkenning voor aanvang de reis. 

Aanvullende diensten:

Alojamento Local  licentie & wettelijke kit
Welkom pakket & hotel amenities
Keukenbox
Luxueus bed - en badlinnen
Tuin - en terrasmeubelen en decoratie
Dining & lifestyle: Unieke Serax pakketten
Persoonlijke welkomst pakketten